Skip to main content

Waarom wonen in Ysselsteyn?

12 koop-
appartementen
8 huur-
appartementen
10 tweekap-
woningen

Een leefbaar en natuurlijk dorp in gemeente Venray.

Midden in natuurgebied de Peel ligt het karakteristieke ontginningsdorp Ysselsteyn. Het relatief jonge dorp (1921) telt circa 2.200 inwoners.

Alle voorzieningen in de buurt

Alle basisvoorzieningen zijn voorhanden zoals o.a. een supermarkt, bakker, café/restaurant, huisarts en de basisschool. Verder kent het dorp een rijk verenigingsleven, met o.a. een voetbal- en korfbalvereniging, tennisclub, jeu-de-boules vereniging, carnavalsvereniging, fanfare, drumband en nog vele anderen. Ook is het een ondernemend dorp, waarin veel wordt georganiseerd, zoals o.a. de kermis, carnaval, Jera On Air en diverse andere evenementen. Daarnaast zijn er diverse ontmoetingsplekken zoals het Eetpunt, ’t Proathuus en de jongerensoos Jera. Kortom het is een levendige plek om te wonen voor jong en oud.

Prachtige natuur

Nationaal Park De Groote Peel is een gebied als geen ander. Het is een uniek weids, waterrijk en stil hoogveengebied dat vooral bekend staat om zijn vele vogelsoorten en bijzondere geschiedenis. Het kent vele landschaps¬typen: moerassen, land¬schappelijk open terreinen met heide en pijpen¬strootje, bossen en struwelen, kleine en grote waterplassen. Voor wandelaars is het een zeer gevarieerd weids gebied met vele vergezichten.

Centrum

Sportvereniging

Natuurgebied

Supermarkt

Basisschool

Venray/Deurne

Eindhoven

Venlo

3 min

5 min

10 min

3 min

3 min

25 min

2 min

1 min

10 min

35 min

25 min

15 min

55 min

55 min

Centraal gelegen

Ysselsteyn is centraal gelegen tussen Venray en Deurne. Het is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer, met de A67, de A73 en diverse bushaltes in de buurt.

Blijf op de hoogte.
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom 'In de Wei' in Ysselsteyn? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief! Zo ben je als eerste op de hoogte van de start verkoop/verhuur van de verschillende woningtypes en mis je niets van de ontwikkelingen. Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang de nieuwsbrief direct in jouw inbox.

"*" indicates required fields

Naam*
E-mail*
Interesse in woningtype(n)
Interesse in prijsklasse(n)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.