Skip to main content

Waar moet je allemaal aan denken bij het inrichten van jouw woning?

12 koop-
appartementen
8 huur-
appartementen
10 tweekap-
woningen

Woninginrichting

Waarschijnlijk weet je al dat je een bank in de woonkamer wilt, een mooie fauteuil, of misschien wel allebei. En de plek voor de kapstok is ook vanaf de start duidelijk, niet onbelangrijk. Maar hoe zit het precies met de juiste tegels, de kleuraccenten, sfeerverlichting, en die droomkeuken?

Zoveel te kiezen. Het is niet makkelijk…

Wij kunnen je helpen, om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe woning straks tot in ieder detail is afgewerkt en ingericht, en dat jij straks in jouw droomkeuken staat te koken en ontspannen op de bank kunt zitten. Hiervoor bieden wij jou onze service voor een compleet verzorgd interieur.

Met deze service verzorgen wij het ontwerp en afstemming van je interieur, de keuken, de kasten, eventuele maatwerkoplossingen, de verlichting en de meubels. Je kunt er ook voor kiezen sommige zaken wel en andere zaken niet zelf te doen. En uiteraard nemen we je al het werk uit handen bij de afwerking van jouw woning. Een ideale service als je niets voelt voor verschillende partijen, offertes en planningen op elkaar afstemmen.

Samen aan de slag

Met het ontwerpteam van Peter Claessens Interieur en bouwprojecten staan we klaar om samen met jou dit traject aan te gaan. Samen zullen we ervoor zorgen dat het uiteindelijke plaatje perfect aansluit bij jouw wensen.

Blijf op de hoogte.
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom 'In de Wei' in Ysselsteyn? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief! Zo ben je als eerste op de hoogte van de start verkoop/verhuur van de verschillende woningtypes en mis je niets van de ontwikkelingen. Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang de nieuwsbrief direct in jouw inbox.

"*" indicates required fields

Naam*
E-mail*
Interesse in woningtype(n)
Interesse in prijsklasse(n)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.