Skip to main content

Start bouw verwacht in 2024

Heerlijk wonen
In de Wei Ysselsteyn

Een prachtig nieuwbouwproject gelegen in het mooie Ysselsteyn.

12 koop-
appartementen
8 huur-
appartementen
10 tweekap-
woningen

Wonen in een rustige en
groene omgeving

Ben je op zoek naar een uniek nieuwbouwproject in Ysselsteyn? Dan is ‘In de Wei’ misschien wel precies wat je zoekt! Dit project biedt jou de kans om te wonen in een rustige en groene omgeving, omringd door natuur en toch dichtbij alle voorzieningen die je nodig hebt.

Energielabel A+++

Duurzaam en comfortabel wonen.

Landelijk en groen wonen

Met alle voorzieningen in de buurt.

Diversiteit

Voor starters, doorstromers en senioren.

Divers woningaanbod

‘In de Wei’ bestaat uit 10 grondgebonden koopwoningen, 12 koopappartementen en 8 huurappartementen, verdeeld over verschillende woningtypes. Zo kun je kiezen uit 6 hoge tweekappers, 4 lage tweekappers/levensloopbestendige woningen, 10 bovenwoningen/maisonettes met terras (allen koop) en 10 benedenwoningen met tuin (waarvan 2 koop- en 8 huurwoningen).

Kopen en huren

De grondgebonden koopwoningen gaan naar verwachting in het najaar in de verkoop en bieden jou alle ruimte en vrijheid die je nodig hebt. Hier kun je genieten van je eigen tuin en volop privacy.

De koopappartementen gaan naar verwachting in het najaar in de verkoop en bieden jou de mogelijkheid om te genieten van alle voordelen van een appartement, zonder in te leveren op ruimte en comfort. Of je nu kiest voor eenbovenwoning/maisonnette met terras of een benedenwoning met tuin, je kunt rekenen op een hoogwaardige afwerking en alle moderne gemakken.

De huurappartementen, die naar verwachting de eerste helft van 2025 in de verhuur gaan, bieden jou een flexibele en comfortabele woonoplossing. Met zowel boven- als benedenwoningen met terras of tuin, kun je kiezen voor de optie die het beste bij jouw wensen past.

Ligging

‘‘In de Wei’ is gelegen aan de Kerkweg in Ysselsteyn, en zal ook aansluiten op de wijk ‘Achter de Jera’.  Een rustige en groene omgeving omringd door natuur en dichtbij alle voorzieningen die je nodig hebt. Het project is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer, met de A67 en A73 en diverse bushaltes in de buurt. Daarnaast zijn er verschillende winkels, scholen en sportverenigingen op korte afstand te vinden, waardoor je van alle gemakken bent voorzien.

Blijf op de hoogte.
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom 'In de Wei' in Ysselsteyn? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief! Zo ben je als eerste op de hoogte van de start verkoop/verhuur van de verschillende woningtypes en mis je niets van de ontwikkelingen. Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang de nieuwsbrief direct in jouw inbox.

"*" indicates required fields

Naam*
E-mail*
Interesse in woningtype(n)
Interesse in prijsklasse(n)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.