Skip to main content

Duurzaam en heerlijk comfortabel wonen

12 koop-
appartementen
8 huur-
appartementen
10 tweekap-
woningen

Zo goed als energieneutraal

In een nieuwbouwwoning van In de Wei woon je duurzaam. Goed geïsoleerd, gasloos en met zonnepanelen voor het opwekken van energie. Resultaat: je woont – zo goed als – energieneutraal! Zo kun jij rekenen op een lage energierekening, een comfortabel huis én draag je bij aan een beter milieu!

Maandelijks meer geld over voor leuke dingen!

Vergeleken met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning vaak een hogere aanschafprijs. Toch ben je op de lange termijn vaak goedkoper uit. Hoe dit komt? Een nieuwbouwwoning wordt opgeleverd met duurzame technieken die de woning van warmte en stroom voorzien. Zo bespaar je maandelijks flink op je energienota in vergelijking met een bestaande woning.

Comfortabel wonen

Goede isolatie biedt meer dan alleen financiële voordelen. Je woning is ook optimaal geïsoleerd tegen kou, warmte en geluid. Dat geeft een comfortabel gevoel en voorkomt geluidsoverlast van die pianospelende buurman. En omdat een nieuwbouwwoning is gebouwd met de modernste technieken voor ventilatie en klimaatregulatie, ben je verzekerd van een aangenaam leefklimaat.

Echt je eigen woning…

Wat maakt een nieuwbouwwoning nog comfortabeler? Je kunt alles naar je eigen smaak kiezen: van de keuken en de badkamer tot een dakkapel, een aanbouw en de inrichting van je tuin. Bij In de Wei kunnen onze adviseurs je hier volledig in begeleiden en ook bieden wij volledige afbouwpakketten waarbij we je ontzorgen in de realisatie van je droomwoning.

Nog meer voordeel

Een nieuwbouwwoning koop je vrij op naam (de VON-prijs). Dit houdt in dat extra kosten – zoals overdrachtsbelasting en de leveringsakte bij de notaris – al in de koopsom zitten. Zo hoef je minder eigen middelen in te brengen om de woning te financieren! Ook fijn: in de eerste jaren heb je geen groot onderhoud en kun je rekenen op garanties op veel onderdelen van je woning.

Veilig wonen – Het moderne hang- en sluitwerk en de eisen van het politiekeurmerk zorgen ervoor dat de kans op inbraak een stuk kleiner is dan bij een bestaande woning.

Een frisse start – Een nieuwbouwwoning betekent samen met je nieuwe buren en wijkgenoten een frisse start maken in een nieuwe wijk. Hierdoor maak je makkelijk contact met elkaar. Dat schept meteen een band!

Blijf op de hoogte.
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom 'In de Wei' in Ysselsteyn? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief! Zo ben je als eerste op de hoogte van de start verkoop/verhuur van de verschillende woningtypes en mis je niets van de ontwikkelingen. Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang de nieuwsbrief direct in jouw inbox.

"*" indicates required fields

Naam*
E-mail*
Interesse in woningtype(n)
Interesse in prijsklasse(n)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.